Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana nazwy gry na Rise of Meteor

Kesher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, dobra ale nie musisz mordy wydzierać ;p

Zjebali akcje...

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Fajnie widze , że nie lubisz tej gry ale nie musisz innych obrażać , co ? Widze , że założyłeś to konto żeby tylko napisać ten temat...

nostaleh.png
Opublikowano

I dobrze, że zmienili nazwę. Swoją drogą nie mam pojęcia jak słowo kojarzące się wyłącznie z komercją i ogólnie niewypałem mogło ściągnąć graczy...

Opublikowano

harco - Gry MMO to popularny rodzaj gier, szczególnie (teraz) wśród młodszej części. Ściągnęli do siebie tym tą młodszą część, która nie zna dobre MMO.

Opublikowano

oj tam oj tam , każdy zarabia jak umie widać oni wpadli na dobry pomysł i tyle ;) A tak btw obraża grę metin hahaha się uśmiałam ;p no metin to poważna produkcja fakt :D :rolleyes: :P :P :P

Opublikowano

Cieszę się niezmiernie z tego powodu, szkoda, że tyle ludzi dało się nabrać na tą grę. Przecież od początku tą grę z oryginalnym metinem nie łączyło praktycznie nic, to była niezwykle chamska reklama. Nie żebym lubił metina, nie znoszę tej gry, ale zachowanie twórców było niesamowicie przewrotne i to mnie zirytowało. Teraz wszystko jest na swoim miejscu :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Nie rozumiem twórców tej gry... 

Nie lepiej zrobić porządnego mmo, który byłby "podobny" do metina, i wtedy w nazwie mógłby być Metin.

No cóż... tak bywa.

Opublikowano

Niby jakim cudem mógłby mieć w nazwie Metin skoro twórcy nie mają do tego słowa żadnego prawa. A nie lepiej by było zrobić naprawdę dobrą grę MMORPG o prawdziwym systemie F2P z rozsądnymi mikropłatnościami (pety, mounty, stroje itd.) a nie tworzyć kolejny shit, który przy dzisiejszej konkurencji i tak jest skazany na powolny upadek.

Opublikowano

Od początku było wiadomo że ta gra nie jest w żaden sposób pokrewna z Metin2.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Dokładnie, Metin 2 jest brzydszy i bez sensu - tworzy tylko nową erę uzależnień od komputerów.

Jeśli o to chodzi...

Taa, każda gra może "tworzyć erę uzależnień od komputerów. Metin był świetną grą przez parę lat, jednak teraz jest bardziej nastawiony na zysk...

Opublikowano

Dlaczego jest dział z tą grą a nie ma z wieloma innymi? Co to kurwa jest za zwyczaj? Jak zrobię jakąś grę która nikomu się nie będzie podobała i zmienię nazwę na metin to też dział założycie dla niej? Zastanówcie się lepiej nad innymi działami, a nie takie gówna.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...